Makanan pantang hospital

Assalamualaikum uolls nak tanya.. klau lepas bersalin nanti makanan hospital kerajaan sediakan akan ikut makan pantang kita ke? Atau makanan sama je cam pesakit biasa bukan bpantang.. Cam cth sayur yg xleh kita makan pun diorg hidangkn #firstmom #ingintahu

1 Balas

kalau ikut hospital xde pantang makan pon. makan je ape yg die bagi. and xboleh pilih. and ikut kn sbnr nye dlm pantang ni boleh mkn ape saje, kecuali benda yg u allergic.

10mo ago

Ok terima kasih 👍