Minuman koko

Bolehkah ibu hamil minum minuman koko? Koko tu minuman kafein ke? ?

8 Balas

Boleh tapi kena jarakkan dgn pengambilan ubat dan makanan berzat besi. Sbb koko ada bahan penghalang penyerapan zat besi. ☺

Boleh sis.. Saya tak boleh minum caffeine sbb HB rendah. So, saya ganti dengan koko bila teringin sangat nk minum.

bole je sis . asl kn bkn amal kn ari2 . tkot nt awk sembelit pula 😂 . tuje . koko bkn cafe .

Boleh, tapi kawal kandungan gula/manis ya

kopi nj merendah hb ke kalau minum

Boleh je sis.koko bukan kafein.

blh je minum .. hee

Boleh je kalau HB awak tuu elokk , bagi yg HB low mmng tak di galakkan ..