mommy sedih dgn MIL

Boleh x korg imagine, tgh masak your mil kt blkg duk ckp haa masak bagi pedas ye..bt kuah lebih ye..mak puasa ni hidang utk org puasa byk pahala nye...kita masak semua , dh la 18weeks cmni mengah sgt. Kdg rasa sebak sbb di suruh2 cmtu je mentang tumpang rumah mak mentua hmmm

16 Balas

Saya kalau balik rumah MIL takot nak masak sis, sebab tkot citarasa xsama. And risau kalau banyak komplen. So mampu tolong² jer, huu. Saya 12w pun dah mengah

5y ago

Saya pn sama sis ... Sy rela jdi kitchen helper je xbrani jdi chef kt umah mil ... Tekak org x sama ngn kita .. Hehehe ..plng senng tlong kpas bwg ptog syur tu jela