saya nak tanya hamil luar rahim upt negatif ka positif ? saya nak kepastian

boleh tolong saya tak

14 Balas

sy hrito check negatif. tw2 sakit ja tiub dh pecah kena buang blah kiri.. skrg tgl kanan.. alhamdulillah rezeki allah bagi hamil lagi.. hrini 22 minggu doakan baby dan sy sihat.

1y ago

ya sakit sngt.smpai pengsan terus.. tp xtw pasaipa.. lps to p klinik kesihatan ja. depa scan detect luar rahim.terus naik ambulan p hosp..terus emegency czer.