Upt test positif atau negatif

Nak tanya nihh positif ke negatif ??

Upt test positif atau negatif
9 Balas

kalau depan2 nampak line tu pink ke kelabu? dalam gambar tak brp clear ada warna atau tak. kalau kelabu, better hati2 dulu, test semula lepas 2 hari. kalau pink inshaAllah positif tu

5mo ago

kabur.. cuba lagi 2minggu... sya dlu mcm tu jugak kabur.. pergi klinik -ve.. lps 2 minggu saja test upt mmg +ve terang line dia...

Nk lg accurate Better cek lg 2 minggu.. klu bole bg lg terang bru sahih sbb walaupon samar2 kdg mnjdi kdg xmnjdi.. semoga ada rezeki untuk puan yaa..

Macam samar. Cuba test lagi dear after 48hours. Guna highly sensitive UPT macam clearblue atau dipntell.

Mcm 2 line tu. Sis try lg lepas 3 hari ke.. Buat masa 1st kencing sis..

Samar macam saya dulu. Dr mintak try semula lepas seminggu.

guna dip n tell... mcm positif ni. aaminn..

Line samar samar tu,In Shaa ALLAH ada lekat

Takpee test lagi skli yg mhl sikit

Kan nampak 2 line tu.......adoi

5mo ago

xsemestinya awak..sy pn mcm ni memula...ingtkan dh mengandung..after 1 week p check kt klinik negative... TT boleh check semula lg dua tiga hari...maybe samar sbb awal lg...