Nak tnya kepastian

Hai mommies, saya nak tanya , merujuk kpd gmbr. Adakah sy positif atau negatif ? Saya ada buat opk lps maghrib . Dia naik double line. Dan upt sy negatif . Boleh mommies jelaskan . TQ#pleasehelp #firstmom #seriusnanya #ingintahu

Nak tnya kepastian
4 Balas

saya ada keluar darah coklat sikit.. esoknya tak ada darah.. ingat period.. saya ada buat opk jadi positif then buat upt jadi positif.. tanda pregnant.. keluar darah coklat tu tanda penempelan.. Ada yang keluar darah, ada yang tak keluar darah.. lain orang lain badan.. Tak pe try buat upt lagi minggu depan..

Biasanya kalau betul pregnant kita akan nampak garis depan tu lagi terang macam waktu ovulation tgh peak tu . Tapi kalau nak kepastian check guna upt terus kalau dah lewat period 😃

Kalau UPT -ve means -ve la tu. Takpe dah delay nanti cuba test semula.

-ve