dinding rahim menebal

assalamualaikum semua. maaf saya nak tanya ada tak yg jadi mcm sya ? dh lewad period 12 hari upt negatif. saya p scan rahim dinding tengah menebal . ada kemungkinan ka saya blh hamil ? ttc1tahun4bulan #pleasehelp

3 Balas

waalaikumussalam...saya pernah...last sekali hari ke 18 saya turun period yg melampau...padahal kalau saya period mula² darah takkan keluar mengalir mcm air paip...mula² mmg frust sgt saya..sebab saya pun time tu tgh planning having baby...so bila takde rezeki saya down...but ambik masa jgk la utk pulih... alhamdulillah Allah baik sgt kurniakan rezeki kepada saya next month nya... yang penting jangan putus berdoa..in Shaa Allah ada rezeki awak nanti 😊

ada dua kemungkinan. 1 awak hamil. 1 lg tanda awak nak period. saya doakan allah tiup kn malaikat kecil dlm rahim awak. semoga awak dpt perkhabaran gembira raya ni❤️🌻. awak boleh doa 10mlm terakhir ramdhan, allah dengar. mudah mudahan

1y ago

aaminn terimakasih awak 🥲

semoga ada rezeki