Dekat mne saya boleh donate susu ibu, saya rasa dah over supply

Boleh tnye oendapat x mne saya boleh donat susu, rasa mcm rugi pulak kalau lebih 3 bulan

Dekat mne saya boleh donate susu ibu, saya rasa dah over supply
2 Balas

Cuba tanya dlm group kt fb..nk bg pn kena make sure ada salinan surat lahir sbb nnt jadi anak susuan. Dh sama mcm anak kandung. Risau kalau ambil lewa terkahwin anak sendiri haram jadinya hehe

2mo ago

dan syarat utk jd anak susuan tu anak bwh 2y, 5x susuan yg mengenyangkan

Ha ah betul, boleh post kat fb. Sis kena bagitahu lokasi, insyaAllah ramai yg perlukan susu ibu