Ade tak tips nak pekatkan susu

Rasa mcm susu cair..xtau mcm mne nak ckp tp rasa mcm susu tu xpekat...walhal baby susu mcm biase...tp kite rse mcm dye xkenyang ... Boleh share tips x??...#ingintahu #bantujawab

2 Balas

kenapa awak ckp baby mcm tak kenyang?, dia merengek ke?, kalau nak pekat or dpt hindmilk kena myusu lama breast tuh, jgn tukar2x. tapi kalau foremilk pun okay je, susu cair tuh utk hilangkan dahaga.

ye...dye merengek..n susu kejap2 je...mcm buat hlang haus je .. n sangat kurang dye menyusu tu....n tido pon kejap2 je lpastu carik susu...msukkan tgan atau mlut mencri gitu...