Simptom keguguran

Boleh tak share simpton keguguran atau kandungan tak menjadi. Sebab saya risau

2 Balas

saya dh 3x keguguran.. ada yg x de bleeding tp baby x membesar , alahan sekejap tiba2 berehenti .. ada yg bleeding & x survive .. tp kalau masa janin nk turun sakit sgt sgt.. tu je sy boleh share .. jgn risau ye ada je jbu2 yg x de alahan ok je .. x semua experience sama ..

Sis dah berapa weeks ya? Ada alami apa2 simptom ke? Kalau takde, fikir baik2 ya awak.

2mo ago

Ikut experience saya, kandungan tak menjadi mula2 saya alahan teruk then tiba2 hilang mendadak. Kalau sis mungkin awal lagi utk ada alahan atau mmg jenis tak de alahan. Sebab hormon setiap orang tak sama. Kalau risau sis boleh gi klinik scan jadi tak de lah terfikir yang bukan2