Simptom keguguran ke

Saya ada keluar spotting coklat kemudian darah beku bersama lendir. Tetapi saya tak alami kram atau sakit perut. Adakah saya mengalami keguguran?

2 Balas

belum tentu.. kalau masih keluar, segera pergi klinik.. nnti doc akan cek.. kalau sy jadi sis, Sy dh pergi hosp bahagian kecemasan. sbb Sy pernah keluar spotting mcm sis.

g je check, tkot treatend misscarrige, sye prnh awalnye setiktik je sporting, tp mkin lme..mkin bnyk.. tp xskit.. pastu nt da hujung² nk trun kntung bru rse sakit