Buka buku pink 10 weeks

Boleh tak saya nak buka buku pink kat kampung suami saya di sarawak, tapi check up & bersalin nanti di kampung saya sendiri ? Ada apa2 masalah tak nanti ? Hantar buka buku sahaja di tempat lain.

3 Balas

boleh, inform awl2 nurse tu saja yg awk buka buku sna tp kena balik kg nt.. jadi cekup dan bersalin akn buat d kk kg.. Tngk la kalau nurse tu bukakan awk bku pink tu sbb proses tukar kk untuk cek up senang je. Sy pn bgtu dlu, tp sy sempat cek up satu bulan tempat sy buka buku pink tu, masa buka bku pink sh inform nurse tu yg sy akan balik kg untuk buat cek up dan terus bersalin d kk kg. so nurse tu bagitau, bila dah masa nak balik kg pastikan info nurse tu awl2 sblm tarikh next appointment. sbb nurse tu kena cll kk yg awk akan pegi d kg untuk info awl..

setahu saya kalau kita dah buka buku pink DKT area situ kita akan check up tmpt situ jugak sebab dalam sistem klinik tu dah ada nama kita tapi cuba awak tnya nurse yang awak nak buka buku pink tu,jenuh pulak nnnty kalau Pape .saya just bagthu je..kalau salah minta maaf

Cuba tanya nurse kk di sana. Sbb sy buka buku & checkup tmpt sama. Cuma masa hjung2 nk bsalin nti nk balik kampung, kena inform kk tmpt checkup utk ambil buku rekod bawa ke kk kampung.