Nak tanya boleh ke?

Haritu masa 6weeks saya dah pergi klinik nak buka buku pink. Tapi saya dah cakap kat suami saya pasal nak balik kampung buka buku kat sana. Tapi suami kata try tanya dulu. Saya ada bagi nama ic alamat no tel. Alamat tu tempat tinggal kampung suami. Then suami ada cakap nak tukar klinik kat tempat lain. Ada tanya jugak boleh tukar klinik lain ke tak. Misi kata nanti call. Tak ada bagi tarikh appointment. Tunggu2 ia tak call. Kalau ia tak call, boleh ke saya nak buka buku pink lagi kat klinik lain? Bukan swasta, ada klinik desa dekat kampung saya. #firsttimemom #firstbaby #firstmom #pleasehelp

3 Balas

maknanya spnjg awal mngdung ni awak nk duk blk kt kg terus ke ape?ke kg dkt dgn tmpt tggl skrg?klu duk jauh bt je la kt kk trdkat..tp klu mmg strt mgndung trus nk blk dduk kt kg...bleh la bt kt kk kg...sbb nnti checkup tiap2 bln..klu kna gdm lg la 2 mggu skli kna g...ni cuma andaian je la...tkut nnti jd beban klu tmpt tggl skrg ngn kg jauh...mcm sy mmg brpntang blk kg...jd mse buka buku sy buka kt kk trdkt..bile nk blk kg dh 8 bln sy g kk sna la mntk tukar sna..

11mo ago

oww..klu gitu ok la klu buka kt kk kg sbb mmg nk duk kg....xde la ssh awak nnti..moga dprmdhkn urusan awak...

bukak je la dkt kk kampung awak tggl tu. asalkan dkt dgn rumah awak sepanjanv prgnnt. sy ni bru 27 weeks dah seminggu sekali kne gi klinik desa + klinik kesihatan. naswb la dekat dgn rumah boleh la singgah singgah sebelum masuk keje. nnti klinik tu call, awak ckp je dah bukak dah dkt klinik lain. tkde hal pun

kalau awak buka dkt kg awak. mean awak akan duduk sana smpi bersalin ke? kalau duduk sana smpi bersalin rasanya xjadi mslh

11mo ago

most wc awak. boleh je awak. sebab awak belom buka buku pink lg. jadi rasa nya xjdi issue☺️