Craving maggie kari

5-6weeks boleh ke mkan maggie kari?teringin sangat nak mkan

4 Balas

Saya haritu 5-6weeks pun teringinnya lah nak makan maggie kari..masa tu 3am pulak tu😂 saya gigih masak jugak sepeket tapi saya share dengan suami..untuk hilangkan rasa keinginan je..sebelum ngandung tak ada pun teringin maggie..hahaha

3y ago

betul tu sis..bila dh teringin tu tak boleh bawa bincang😂rasa dia pun luar biasa tau sis.lain macam sedap dia..padahal selalu je mkan sebelum2 pregnant ni

mkn ja sis.. klu sy mkn ja. tp skit2.. jn la kerap mkn selalu ya

3y ago

tu la..dh mkn dh..sedap dia lain macam pula bila dh mkn..x macam selalu😁

sy dlu mkn je , tp jgn sllu ..

3y ago

tq..sebab teliur sgt

Boleh

3y ago

tq sis..