Cara naikkan hb dengan cepat

Boleh tak ibu² kongsikan cara² naikkan hb dengan cepat? Saya makan obimin. Nurse suruh saya makan lebih byk sayur warna hijau, kekacang, buah jambu batu. Jgn ambil caffeine

33 Balas

sy tak makan sayur..tp hb sy cantik sbb sy amalkan jus mamariam / pati delima

Saya telan maltofer 2 biji bersama vit C Hb cantik sampai lepas beranak

Awak bykkan makan&minum vitc, minum pati delima, stop kaffien & coklat.

awak boleh try mnum air sunquick dgn ikhtiar utk pati delima gulsan

sya minum air kurma merah dgn longan alhmdulilah hb naik elok

jus apaa akka minum sbb i pun hb low 3 kali chek loww juga

Paling penting jgn minum teh. Memang turun teruk ye hahaha

awk mkn paru, kerang, hati pasti cntil hb awk 🤗

makan pati delima gulsan sebelum g kk

minum jus delima fars.hb saya 13