Cara naikkan HB yang drop

Hai ibu-ii . Macam mana nak naikkan HB ye . Masa buka buku pink HB sy 12.9 dan sekarang drop jadi 11.6 . Sy dah 22 weeks & ada GDM . Nurse bagitahu suruh ikhtiar naikkan balik . Bermacam cara sy buat . Minum gulsan , makan sayur bayam , makan jambu batu . Sy buntu 😭#firstbaby #bantusharing

1 Balas

sy mkn VitaBglow- founder bihan setiap malam dlu awal pregnant hampir2 bacaan takcantik semua laa takcantik lps amalkan VitaBglow- p klinik tak risau dh 🤭 insyaallah sis cuba tgk