Detailed scan

Hi! Boleh tahu tak dekat mana mommies buat detailed scan dengan harga berpatutan? Area KL please..

7 Balas

Try la klinik My famili sebab tak mahal sgt. Growth scan rm50. Details scan hari tu saya Rm110 je sbb ada promo. Siap dia bagi CD and report

4y ago

Kt kl ni kat area ampang ada.. boleh tgk Insta dia. Dia ada bnyk cawangan

Poliklinik ken rimba, kat shah alam. ada combo detail scan + 4/5D murah jgak. Best sbb dr prmpuan friendly

4y ago

betul..sy pun slalu buat situ..

Klinik Anda Wangsa Maju. Details scan RM180.

Poliklinik azzahra...boleh search kt fb sis

4y ago

btol poliklinik az zaara best ,sy pon buat dkt sne ,murah sgt

Poliklinik az zaraa, ampang 😊

4y ago

Yess kannnn 👉🏼👈🏼😊

Klinik assalam

Ni area klang..

4y ago

Oh.. Mahal yea? 😅 xtau plak.. Sbb awal preggy aritu scan d metro wanita..scan biasa je.. 2++..bila tgk ni 5hd br 200 rs mcm berbaloi plak..