Detailed scan

Kat mana area kl/selangor yg okay untuk buat detail scan ye? #firstbaby #ingintahu

12 Balas

Detail scan damansara kat kayu ara klinik noriha best doctors too lembut je murah pun murah 150 drtail scan skli gan 5 d awk goggle ambik no fun awk chat tnye nnti dia bg detail untuk apoimnet

2y ago

Okay baik. Thankyou ye 🥰

sy smlm buat details scan kat klinik aurora. klinik selesa , dr pun terangkan jelas semua . rm99 hrga promo.

Search je sobobee nt tgk klinik mana yg dkt dgn awk sbb ada promo masa sy buat hari tu.. murah sgt hrga nya

2y ago

Ramai suggest sonobee ni ye. Thankyouu 🥰

awk masuk laman web sonobee.. situ ada senarai klinik dia.. harga pun murah.. kena book tarikh n tempat

2y ago

Thankyou so much 🥰

sonobee pling murah.. mggu lpas sy scan dtail.. ada offer rn118.. scan dtail+5d... sgt² brbaloi

2y ago

Wow murah. Thankyou yee 🥰

cari klinik aurora.. tmpt bersih selesa pembantu n doc ramah.. doc terangkan jelas semua

awk masuk laman web sonobee.. situ ada senarai klinik dia.. harga pun murah..

2y ago

Baik, thankyouu 🥰

sonobee rm89 sahaja..az zaara RM99

Poliklinik Az Zaara Ampang.

2y ago

Thankyouuuu 🥰

sonobee! murah & selesa 😬

2y ago

Thankyou ye 🥰