Detailed scan

Haii penting ke detail scan? Sebab tak mampu sangat. Boleh suggest klinik yang murah area sungai besi kl atau area seri kembangan?

4 Balas

https://my.theasianparent.com/detail-scan-bayi?utm_source=question&utm_medium=recommended jika tak mampu takpe ibu. mostly harga RM100++, saya tak pasti ada yang lagi murah atau tidak. Ibu2 lain do comment ya kalau tahu :)

1y ago

terima kasih comment

hi sis,blh Cuba free scan di sonoworld centre my family klinik kt ampang .Sy slalu dpt free scan kt situ,hjung bln nie ada detail scan percuma...

1y ago

sis blh Whatsapp no klinik tnya..dlm fb ada sonoworld centre my family clinik ampang..die slalu post kt fb free scan...

Sy pun amik under sonobee je . Klu harga biasa dlm 180 mcm tu , sy dpt harga 118 trmasuk dgn scan 5D

Hi sis boleh search sonobee . details scan promo RM88 je hehe 🥰

1y ago

minggu ke 18weeks ke atas dah boleh buat. before 25weeks