Detailed scan

Salam.sy nak tanya.minggu.ke 18 boleh buat detailed scan tak?

5 Balas

boleh,kalau ada rezeki nampak la jantina tu..saya 18 minggu 5 hari.g scan kemarin nk tgok perkembangan skli jantina lama jgk doc tu gosok2 perut baru la dia buka kaki sikit tu pon kjap ja. alhamdulillah doc cakap kemungkinan baby girl..tapi ada berita kurang happy untuk sya..dalam kepala baby ada bnyak air..trus kna ambik tarikh g jumpa pakar

5mo ago

aamiin

Boleh. Sy buat time 18week tp banyak part tk clear sgt. Doc suruh repeat after 2 week

klau nk best 20w keats bru blh nmpk muka2 tembm pp tu

Boleh

boleh