hospital kerajaan

boleh tahan mulut misi hosptal krjaan ni.. xde perasaan lgsung..

52 Balas

Mmg jarang la boleh jumpe misi2 yg mulut manis kt hosp kjaan ni.Klu ade pun misi2 baru yg muda2. Tp kena hadaplah jugak sbb kite byr murah. Klu g private hosp mmg berbeza lah layanan yg diberi sbb byr mahal kan.

Sy baru je kena.. Dia yg beriya sruh dtg klinik sbb ckp dia salah bg tarikh.. Sekali kita dtg dia sruh balik dtg blik tarikh asal... Sabar je la mmpu pkir x lma pun 6 bulan je lagi nk hadap..

Ha hosp kerajaan mmg mcm 2, tp bila dia tahu kita or husband org kerajaan baru dia akan layan elok². Sy dlu siap kena marah² lg, lepas dh tukar wad second class bru la lyanan dia bagus.

sy check kt KK putrajaya. Setakat ni semua misi baik2 and lembut jeeee layan. xda kena mrh2 pun, nasihat pun lembut je. tp aritu check up kt KK kajang hmm😂 garang2 nauu

Btl.. sya pun kna masa dlm LB.. org sda tgh sakit nak beranak mcm2 kna ckp..durg ingt kta nie main2 sakit ka..nasiblah sya fkr nak beranak cpt..sabar sjlah..

hahahah... biasa la tu, nurse2 krjaa xblh sgt kte bg muka.. kl syp lgi sdap diorng ckp.. kdg2 tu jwb la jgk, bg jwpn pdas2... dpt nurse mulut mcm puaka jwb je..

Hm.. tkut lak dgr misi hos krjaan cmtu sbb sya first preg,nnti brsalin hos krjaan tpksa la jga "diri" dri sgala yg bleh buat misi2 mencarut n sbagainya....hm......

5y ago

Tak thu la knpa mreka tak bleh nk layan patient baik2... dh kerja n tugas mreka kn,go on la je la lyn patient baik2

Ank 1st bsalin kat HTAR....alhamdulilla dpt doc n nurse yg baik2...sesetengh doc n nurse mmg mulut mcm tu....doa bnyk2 semoga dpt doc n nurse yg baik2

Biasa la tu ada yg tip top and yg low ada yg baik hati.. ada yg mulut longkang... ada yg mulut puaka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 tp kita pasrah ye lah

Ad yg gitu.. Ad yg helok.. Alhamdulillah spw yg dpt yg helok.. Tp mungkin ad 85% mulit leser.. Sbb stress kot.. Sbb pesakot pon mcam2 karenah