Speech Delay

Hi, Boleh share umur berapa sepatutnya baby dah boleh cakap ea?

3 Balas

Hi..anak sy berckp penub time usia 3 tahun..lmbt berckp sbb dia ank tunggal..duduk di rumah tiada kwn..dpt jumpa pakar di ppum dan kami ikuti hanya 1 sesi pd usia anak 2 tahun..pakar nasihat supaya bnykkan bertanya,berckp,bercerita dan bergurau dgn anak..jika bwk anak ke mana mana,tnjukkan apa yg ada disekelilingnya supaya bg anak lebih berani dan berkeyakinan utl berckp..dan dlm mse yg sme,sy pindah dekat dgn rumah adik sy..supaya senang utk anak sy bermain dan berkwn dgn sepupu..

Hai moms..nnti free2 jom join gp khas utk anak speech delay dekat ws...gp ni khas utk kite berkongsi cara utk mengatasi anak yg ada masalah speech delay dan berkongsi pengalaman ibu2 yg ada anak speech delay........ https://chat.whatsapp.com/LvzFKAQKWZ4BMNe9Y1XUEU

Dlm buku pink klinik ada tulis rasanya. Waktu septt anak boleh bercakap