ada ka anak dalam kategori speech delay kalau umur setahun 3 bulan belum pandai sebut perkataan

speech delay

2 Balas

dah sebut mama papa x.blh ajar ank tunjuk kucing..burung..air..sambil ulang2.sy suke letak anak ats perut sambil sy baring..n eye contact..sebut work y mudah..sambil tgk bibir kite..blh jgk ambil mainan main ngn die..ambik buku y simple n sebut gambar2

Ank sy speech delay,,setahun 3bulan bru dia berjalan serentak dgn tumbuh gigi,pndai sebut mamam dengan dada tata semua tu,,bahasa baby la

2y ago

Pelan2 sis😊😊