Anak speech delay

Sape2 ada group anak speech delay x? Boleh share link nk join sbb anak sy speech delay...mana tahu boleh share tips ke..terima kasih☺️

1 Balas

Anak saya 🙋🏽‍♀️ so far takde join groups. Saya baca baca je online. Tadi ada jumpa doctor, dia cakap kita kena train anak kita sebut perkataan. Contoh dia nak minum air, tangan dia tunjuk dekat air tu. Instead of ambil terus kasi dia, kita tanya dulu dia nak apa. Mintak dia sebut perkataan air tu. Saya perasan bila saya stop kan anak tengok tv, mulut dia pun laju sikit bercakap