tidur baby

Boleh share tak macam mana ibu ibu ajar anak tidur malam? Apa yang ibu ibu buat biler anak tiba-tiba bangun malam menangis. Macam saya bby masok tido awal pukul 7.15 dah tido, susu semua dah. Selalu nya dalam 7.40mlm hingga pukul 8 mlm, mesti bby akan bangun menangis menjerit. Tak kan baby nak susu lagi kan? Baru je lepas minum susu pukul 7 td. Saya angkat baby tepuk2, lama jugak la nak bagi baby ok balik. Kenapa ye? Ada cadangan tak? Baby saya 4 bulan.

10 Balas

Ank mnum susu apa? Klau susu badan, susukn ikut demand anak, xperlu ikut jam

4y ago

Tu la, sy mlm xdk la lena sgt, slalu trjge tgk bby.. tq sis sbb komen 😊