Siapa yang semenjak mengandung masakan selalu tak menjadi/tak sedap?

Boleh share sikit pengalaman? Saya rasa semenjak mengandung masakan most of time saya jadi tak sedap & tak menjadi. Pening saya fikir.

4 Balas

saya masak Alhamdulillah semua suami kata sedap...tapi saya pulak tekak tak lalu...bau dapur pun dah loya nak muntah...tapi kesian kat suami asyik makan nasi bungkus je...jadi masakkan jugak lauk fav dia... walaupun kena pakai mask time masuk dapur...

Mungkin sbb selera kita dah bertukar. Tekak sy takde selera bila masak sendiri. Bila nak makan pun ermm bosannya laa 😂🤣

Sama sy tak suka nan masakan sendri

mungkin selera bertukar