first time mengandung #5week

saya selalu rasa lemah badan ,sejuk sejuk rasa satu badan , tak sedap rasa anggota badan ? perut kekadang cramp .

3 Balas

tahniah puan. sama la kita 5w . sy pun rasa badan seram sejuk tapi berpeluh . nak kata demam tak. pinggang punggung semua sakit perut pun ada cramp tapi dah berkurang. ala2 senggugut tapi tak. take care puan ya 😊

1y ago

sama la kita.. rasa macam senggugut & breast sensitive

Sama Puan sy pun masuk 5 weeks. Kadang sejuk kadang rasa nak demam. Bawah perut cramp kalau berjalan berdiri lama. On and off tapi ok banyakkan rehat saja.

sama. breast pun rasa terlalu sensitif 😅