Barang Bayi

Boleh share dimane nak beli baju new born.. Towel.. Selimut.. Bedung dan brg2 bayi yg lain?? Saya nk beli online.. Kalau di shoppe boleh suggest kan nama kedai

8 Balas

Kalau shoppee barang susah sikit nk dpt yg berkualiti dgn produk yelah sbb utk newborn kan😅. Saya selalu beli di dalam Aeon, harga lebih murah dan berbaloi dgn product, apply member "mummy's card" lagi dpt diskaun berganda. Harap membantu. Semoga dipermudahkan sis 😊

Saya beli baju semua di butik Tiny Button London, barang2 lain dekat Moms House Baby Shop.. Tiny Button London boleh beli secara online di website dia kalau nak beli secara online, tak perlu ke butik dia dah

Saya ada beli di shopee brand okbb official store dan anakku official store. Kualiti sangat ok. Cuma pilihan terhad n x banyak berbanding beli di mall. Baby wipe sy beli di pureen official store.

Sye beli kat sogo sbb situ mcm2 brand ada. Huhu time tu tgh gatal kaki nk berjalan walaupon dh 8 bulan 😂. Balik tu dpt upah mkn kek. Elok banyakkan berjalan

Saya beli kt deedodoy..boleh tgok ig/fb deedodoy..pkaian bby smua lengkap..

Saya beli di aeon. Ada jugak beli online macam tungku bby.

Dekat IG momhousebabyshop sana banyak pilihan.

Beli kt kedai pun bole beli kt shopee pun bole