Baju New Born Baby

Salam mommy semua, kalau nak beli baju new born baby nak pilih size macam mana ye?...boleh share #firstbaby

1 Balas

Saya beli 5 pasang baju saiz 0-3month. Baby keluar 3.0kg. Baby sebulan dah 3.8kg. Baju saiz tu , baby dah sebulan lebih, lasak sikit dah baju keluar drpd tied in. nampak pusat. Cawat seluar dah jadi kecil, jadi seluarnya londeh 😅 So, better beli 0-6month. Boleh pakai lama sikit walaupun nampak besar masa newborn. Beli baju sikit je. Sebab baby membesar.. Rezeki anak saya, ramai yg dtg ziarah dgn hadiah-dpt baju. drpd 5 helai tu, dah lebih 10 pasang baju. Dan ada baju 0-3month tak muat.