Barang Bayi

Boleh share dimane nak beli baju new born.. Towel.. Selimut.. Bedung dan brg2 bayi yg lain?? Saya nk beli online.. Kalau di shoppe boleh suggest kan nama kedai

8 Balas

Kalau shoppee barang susah sikit nk dpt yg berkualiti dgn produk yelah sbb utk newborn kan😅. Saya selalu beli di dalam Aeon, harga lebih murah dan berbaloi dgn product, apply member "mummy's card" lagi dpt diskaun berganda. Harap membantu. Semoga dipermudahkan sis 😊