Tips minum air gula

Boleh share cmne korg minum air gula x mummy2? Next month ni nk kne minum air gula tp cm tkt plk 😅 sbb mcm2 dgr kn.. bg tips sikit cara korg ☺️

19 Balas

Sy bru smlm mnum air gulaa yg.. 1stime plakkkk... d sebabkn bnyk baca bnda y pelik2 laaa mbuatkn kita tkut nk mnum... for me airgulaa xde la teruk sgt... okey jer..... tips dia jgn mnum sikit2.,, klau blh teguk cepat2.... sbb mcm sy smlm, 1x teguk rasa cm best nya,, 2x tegur okey la.., tp bila dk main mnum stop n mnum stop terus rasa cm nk loya.... siap mnum tu terus sy tidur.. after 2jam sy bngn n ambik darah,, lps settle ambik drah bru munathhh ke semuanya😆 sy masih dlm mood alahan lg ha