cucuk depo

boleh sesapa share pengalaman tak yg amik cucuk depo apa yg jd pada diri sendiri lepas cucuk. memang cucuk depo ni bila kite period akan jadi lama sgt bukan mcm ontime period dalam 5-6 hari je.. mcm mana nak buat ye? kalau lepas ni kite stop cucuk. sy pengalaman gugur then doktor suruh amik perancang depo sebb dia nakkan kite gap utk preggy semula tp xsgka period jd terlampau lama..

2 Balas

Masa first cucuk depo tu , period sy okey.. Masuk kali ke2 cucuk depo .. Trus x ngam dgn sy.. Sy period berpanjangan selama 3bulan... Lepas tu doc sruh stop tukar kpd pil perancang.. pil perancang pn x ok dgn sy.. Jd sy trus stop... Skrg sy dgn suami rancang sendiri je