Cucuk depo

Ada tak ibu ibu yang amik suntikan depo dan tak datang period selama mengambil suntikan ? Dan selepas berapa lama period akan datang balik bila kita dah stop cucuk depo ?? -Perut sakit macam sengugut tapi tak period. -Dah 3 bulan stop cucuk depo #pleasehelp

3 Balas

Sa stop ambik depo since februari. Pastu skrg ni rasa mcm senggugut tp x period..

awak dah uzur tak? saya pun rasa senggugut tapi tak uzur lagi

Klu ccuk depo mmg mganggu hormon..

2y ago

selalu berapa lama ya sis hormon terganggu..??sya risau jgk selama amik suntikan depo..da tak period.