Tanya saja

Hi, boleh saya tahu jenis muntah macam mana ye untuk mommies yang pregnant? Muntah bersama makanan atau air sahaja ye. Tq

7 Balas

kalau tak makan muntah air , kalau baru lepas makan keluar semua yg kit makan . paling seksa kalau muntah baru lepas minum susu , masam dia fuhh sampai ke hidung 🤮

12mo ago

yeee muntah susu paling seksa😭😭 dah la bau susu basi hahahaha. makin bertambah2 mual dgn bau tu 🥴

Dua dua awak. Takde beza muntah pregnant dengan biasa. Muntah air ni selalu bila kita tak makan perut kosong.

klau sy, muntah mkanan, muntah air, muntah angin.. kkdg tu rasa mcm nk muntah pelangi😅

Saya kluar smua mknan yg dimakan.. mknan yg tak hadam pulak tu. Ketul2 kluar seksa tekak

12mo ago

betul.. rasa kat tekak ada benda tersangkut.. mcm tercekik

Tak ada beza pun sis muntah time pregnant dgn tak. Semua muntah ada

Dua2. Dtg minum air bnyk..muntah air..

Saya keluar semua isi perutt