Alahan muntah

Hi mommies. Tahu tak cara nak ilangkan alahan muntah. Setiap kali makan minum mesti auto muntah. Dah tak tahu mcm mana nak buat. Any suggestion? Tq☺

2 Balas

Kalau saya selalunya lepas makan tu kunyah benda masam sikit, lepas tu portion makanan pun saya ambil kurg dari normal sebab takut termuntah. Cuma akan kerap lapar lah jadinya hehe

4mo ago

nak makan bnyk tpi tak ble wlwpun perut lapar gara2 mual sma loya..tkut jdi apa2 sm bby

Cuba try minum air jus delima gulsan , bancuh tiap pagi dgn air sejuk saya so far hilang loya jap minim air tu & bagus utk baby development