Muntah-muntah 3rd trimester

Hi mommies, nak tanya ada tak dekat sini alami macam saya sekarang. Dah 3rd trimester tapi muntah-muntah sama macam kena morning sickness masa awal-awal pregnant dulu.

2 Balas

I start muntah balik kekadang sejak masuk third trimester ni. First trimester mmg muntah mual and semua ada. Second hilang and third ni dh start balik tapi tk seteruk first.

Hehe sy dh start blk. Redha je. Tp boleh minum air suam lg x mcm first trimester. 😆

5mo ago

Dr ckp normal. Kita ni percentage yg morning sickness smpai akhir trimester. Percentage sikit je yg mcm ni.