Bleeding Sepanjang Kehamilan

Boleh saya tahu ada tak yg selalu keluar brownies sepanjang kehamilan sehingga kandungan dah keluar, selamat ke? Sy dah scan semua tak ada apa pun dekat rahim, tapi selalu kluar brownies bila sy letih or banyak berjalan.

2 Balas

kalau terjadi macam tu puan kena ni banyakkan bedrest..jgn byk brjln atau letih sgt bkje..atau angkat brg berat2.. #tapxbisou

sy dr 5w smpi 12w. Kena kurgkn buat kerja berat. Jgn stress.