Bleeding

Ad x kt sini yg selalu bleeding awal2 kandungan... Doc ckp rahim sy terlalu lemah...boleh dikatakan setiap hari spotting.. Tp bila scan kandungan membesar dgn elok... Skrg sy bru 7week...makanan apa yg sesuai untuk kuatkan rahim..

1 Balas

boleh cuba makan dushpaton..pil kuatkan rahim..tapi tnye dktr dulu lah

5y ago

Doc dh cucuk n bg ubat tu dh.... Tp kalau sy p keja mesti akan kluaq jgk koko2 tuuu...xpun bleeding lg...