Kehamilan

Dah 2kali datang klinik kesihatan sbp keluar pendarahan, tapi bila Scan baby msih ada dlm rahim , ada yg sma x 😔#pleasehelp

1 Balas

sama dengan saya , sampai sekarang 10week kali ini pertama kali , anak no 3.. doc suruh banyak kan berehat , lagi² surirumah kerja tak pernah habis kan. saya rehat lelama pun bosan. jalan tu slow je macam berpantang pulak. tak boleh aktif sgt pergerakkan. . berdiri lama pun elakkan.. saya darah keluar da macam period. tapi 2 kali scan baby oke , baby aktif.

2y ago

itu angaran doc , tpi biasa dalam detail scan akan ada date juga. doc akan kira tarikh awak period yang first day , sebelum awak mengandung. jangan risau pasal date tu. penting baby sehat alhamdulillah. sebab kalau tiba masa baby nak keluar tak juga akan ikut date doc bagi.