ruam

boleh sapu area ruam kat pipi bayi x bepanthen ointment ?

ruam
9 Balas

Boleh sangat sangat. Celah celah melecet , ataupun puting luka pun boleh sapu . Tapi nak bagi anak menyusu tu kena basuh dulu ..

Akak gune sebamed cleanser dik. Hilang ruam plus kulit bby jd licin.. sgt gentle utk kulit baby. Bole pkai head to toe

4y ago

Btui tu.. sy dh btl kdua. Pkai skli losyn klt lncn je

Salam siapa tahu cara nk hilang kan ruam jenis air ni ada kt kepala dan leher baby? 😢

Boleh . Sy dulu guna kat baby yg kena ruam oanas & kulit kering bagus sgt.

Boleh je, but if baby you ruam susu, sapu breastmilk aje

Boleh..even kat breast kita pun boleh kalau melecet

Better guna sheabutter or cocoa butter.. Lebih natural..

4y ago

Ok.. Sbb sy pn ade ekzema.. Lain2 sy guna gel aloe vera yg made in Korea.. Bkn yg brand kat watson..

Boleh, ank2 buah smua serasi gne ni

Boleh ja.. Stgh baby serasi