Ruam pada pipi baby

Baby saya 3m6d naik ruam kat pipi laaa, mommies ada tips tak untuk hilangkan ruam kat pipi. Pipi dia merah sangat sampai ada yang mengelupas

2 Balas

Pakai snowy cream ni awak. Sy pakai yang ni memang bersih terus kulit anak. Sekarang 3 months jugak memang dah amalkan since nb sebab kulit dia burn lepas duduk bawah lampu

Saya sapukan dgn air garam suam. Dlm masa 2mggu, alhamdulillah ruamnya da hmpir hilang spenuhnya.