apa risiko terhadap kandungan

Boleh menyusukan bby kalau sdg hamil ke?

2 Balas

Boleh. Tapi...kena tgk awak punya condition kesihatan..kalau muntah2 nak makan pun tak boleh..better tak pyh sbb nk bg makan diri dan anak dlm kandungan tak boleh ini plak nak bf kan..kena minta pendapat doc masa checkup..biasanya kalau mmg jenis berisiko cth baby sebelum tu pra matang ke..mmg doc tak bagi..kita bf masa pregnant boleh buat contrcation..kalau kita jenis tak kuat.. saya bf masa pregnant b4 masuk labour room pun still bf anak saya..

5y ago

Lepas baby keluar saya tandem nusring plak..kakak dan baby

Sy skrg hamil 7m n masih susukan ank umur 1y3m..ok ke sis..blh je kot kalo xde pape msalah pd ibu n kndungan..