Boleh ke menyusukan anak ketika hamil

Boleh ke menyusukan anak ketika hamil#mommybuntu

6 Balas

saya prnh menyusukn anak sulung dlm ms yg sama pregnant anak ke 2. Sy stop ms kandungan nk msk 8 bln. ok je cuma susu je drop. nurse nasihatkan kalau ada rs sakit mcm senggugut tu baik stop.

boleh sekiranya takde masalah kesihatan. just tak digalakkan pump. dapatkan nasihat dari doktor sebab doktor lebih detail history kesihatan puan.

saya susu drop.. ank sulung masih mnyusu cuma tak ada susu terus dia tak nak 😅 ok juga tak ada rasa lemau sgt, skrang dia minum fresh milk je

boleh je..xde masalah..

Boleh.

boleh