durianz

boleh makan durian ke #34w?

21 Balas

Belum tiba musim durian sy dah ngidam dlu, durian tgh byk xheran pun but now org dah xnak mkn durian sy ngidam durian balik 😅 mkn pun 2-4 ulas je dri biji yg lain².. apa² pun kena byk minum air koosng la

5y ago

Betul.. 😊

Inshaallah boleh je sis. Sy peminat durian hrtu mkn boleh tahan jugak.. Kira setiap hari mkn durian tp x byk la n bykn minum air... Try skit2 dlu.. 😘

5y ago

dah mkn 5ulas...so far oklah babyy kat dlm

Sy bru je lpas mkn.. 29mggu..bkn sulas tp 4 5 ulas.. Tp alhmdulillah xde pape.. Ats body jgk, klu trigin sgt, nurse pnh bgtau mkn s'ulas je..

sy teringin sngt ii mkn snyap ii dri husb😂dua ulas je pon..last ii bdan panas,berpeluh peluh n rse nk muntah adoiiii...bahya ke klau jdi gitu?

Boleh. Sy awal preggy makan durian. Ngam2 musim durian kan. Makan smpai xingt dunia. Last2 kna heartburn😂

5y ago

Dont worry sis. Dia ok sja. Dr. Imelda pn ada post tentang ni. Boleh tengok d wall fb dia.

Bule je sis . Jnji mkn air msk byk. Ikut bdn org juga. Sy msa prgy mkn durian byk sgt smpai bslin susu byk smpai bgkk ,

sy ngidam durian masa 31 weeks... alhamdulillah sy mkn ok je.. cuma bdn panas skit.. kna mnum bnyk air putih.

br mkn smlm 3ulas... mkn selang seli air... bnyakan minum air kosong lps mkn...

t.kasih smua atas pndgn n pndpt anda

Boleh...makan sikit je..hilangkan kempunan kate orang...hhhe