Boleh ke makan makanan yang dibeli dikedai sahaja?

boleh ke sy makan makanan yang dibeli sahaja?sbbnya sy alahan xboleh bau masakan..

8 Balas

boleh ja..tapi jgn slalu..mnta tolong husband sediakn smentara nk hilang alah..sis mcm sy..alahan bnda masak. . sy pegang bawang ja takbuat apa pon dh muntah😅..apatah lagi masak..masok 4 5 bulan baru la berkurang..alhamdulillah suami sy bnyak mmbantu time alah..

Boleh je kalau nk tunggu sampai alahan berkurangan / tk ada. Sbb mknn luar ni ikutkan tk elok sgt sbb minyak yg digunakan byk, tinggi gula/garam/MSG/perasa. Klu kita masak sendiri kita boleh control.

Boleh je. Kalau tak, tak makan la awak. Lain la Kalau husband boleh sediakan. Kalau tak, beli je lah. Tak tahan badan nak tahan mual semata nak memasak.

boleh je. nak buat mcm mana kan. hrp alahan puan cpt2 hilang

blh ja sis.cuma kalo blh krgkn sbb makanan beli byk MSG.

W saw 22^On Saturday T555 And 445

Boleh jer

Boleh je