Inai time pregnant

Boleh ke pakai inai waktu pregnant ni . Ke ade mudarat kn pada baby

4 Balas

tak boleh sbb jika brlaku kurang oksigen atau apa shj pd kita ms pregnant dan ketika itu berlaku kecemasan doc n misi tak dpt tgk kuku kita .dr situ blh tahu kondisi kita bgaimna ketika hamil.. disini sy sharekn link ttg knp xblh pkai inai ketika hamil hrp dpt mmbntu puan https://www.majalahpama.my/jangan-pakai-inai-ketika-hamil-ini-5-sebab-ibu-kena-tahu/

xboleh. sbb dri kuku boleh sng detect mslh kesihatan lain, incase tetibe ade problem. sbb kuku boleh jadi pucat, biru, purple and so on. dri situ nurse senang detect.

tk mudarat ibu, cuma susah kalau dr n nurse nk check in case jadi apa2 nnti

jgn pakai.. nnt susah nurse nak cek jari kalau tiba2 kena beranak