Inai kuku

Boleh pakai inai kuku tak masa pregnant?

5 Balas

tidak digalakkan puan, sbb takut ramuan dlm inai akan serap ke dlm kulit. mengganggu hormon bayi dan diri puan sendiri.

seeloknya puan elakkan . sebb misi / doctor nk check kuku kita nk tgk pelancaran darah apa smua klau jadi pape susah .

Kalau takde masalah hb takde sbb dr nk check kuku. Yg pkai cat kuku tak de plak sy dgr kena buang cat tu dlu.

alamak. saya dah terlanjur pakai inai. kndungan pula dah 37minggu 5 hri..agak2 kena marah tak dngn nurse n doc?

2mo ago

Kalau kena warded mungkin kena bebel sikit lah dengan misi. Sevav nyaaa nak check oxigen kann. Takut tak dapat detect

Tak digalakkan puan, nanti doc nak check kuku