warna kuku @ inai

boleh x kite pregnant lady pakai inai / pewarna kuku. time pregnant ni rasa nk cantik2 je. dh la nk rebond rambut x boleh. agak2 utk kuku boleh x? ?

2 Balas

Nurse xbagi..sebab nnt masa nk bersalin satu2 cara nk tgk ibu cukup oksigen melaluli warna kuku..kalau nampak isi kuku ibu merah maknanya ckup oksigen kalau kebiruan tu kurang oksigen..sebab tu tak digalakkan mewarna kuku lebih2 lagi bila nak dekat bersalin.

5y ago

🤷🏻‍♀️

Tak boleh puan..