Sahkan kehamilan di swasta

Hi boleh ke nak sahkan pregnancy dekat klinik swasta waktu 5 weeks? Ke awal sangat macam tak pergi pun takpa sebab baca mostly akan suruh datang balik lagi 2 minggu. Tapi tu lah selagi tak cek selagi tu tak yakin pregnant ke tak 😂

22 Balas

boleh je pergi tapi kalau tak nampak kantung lagi nt jangan tanya kat group ni kenapa tak nampak kantung lagi hihi

2y ago

Bitter benor. Boleh je sesiapa nak tanya apa apa dekat sini. Tak semua pernah mengandung. Tak semua tau, tak ada pengalaman sebabtu tanya 🙄

tunggu 8w keatas