Saya dh nk msuk 8week.. tp bila pergi klinik swasta scan doc sahkan kosong pulak 😓

Cek sendiri kat rumah 2line tp x clear,cek pergi klinik scan kosong jer.. mcm mana tu.. mengharap sangat..dh 9taun menanti😌😌#ingintahu

Saya dh nk msuk 8week.. tp bila pergi klinik swasta scan doc sahkan kosong pulak 😓
18 Balas

Saya pernah pergi scan masa lewat period, doc kata xpregnant. Doc hampir bg ubat turun darah. Tapi kami decide nak tunggu je dulu biar period turun sendiri. Allah maha mengetahui. 3 minggu lepas tu pergi scan klinik lain saya dah 8weeks. Nampak kantung je masa tu. sebab awal lg doc kata. Nasib baik doc xbg ubat turun darah masa awal2 tu.

3y ago

happy for u sis.. doakn sy sma mcm sis🙏

semoga dipermudahkan sgla urusan awk . insyaAllah ada tu . sy pn cmtu dlu . smpai doctor kata x mgandung pun . byk klinik pegi smua kata tak psti la betul mgandung ke tak 😌😌 . rzki mgandung lg bru lewat period 2hri bt upt positif line terang tapi esk nya bleeding teruk and kantung jatuh 😭😭

3y ago

tq awak.. sma² kita doa smoga ada lagi rzeki uk awak🙏

ada tu dulu saya gitu jugak nk buat test kehamilan period da lewat sgt 4hri last tggu lg 2minggu bru pekat alhamdulillah positif rezeki allah nk bg dgn cpt atau lmbt je skrg da 5bulan alhamdulillah

3y ago

amin.. doakan sy sis🙏

doc pnh ckp klau samar tu awal lgi.mybe 5week kbwh....sy mcm sis jugk . better 12 week nnt bru sis cek..nk lbih detaip bole guna pregnt test clear blue yg digital tu

Try tggu lg sis.. Sampai line btl2 pekat.. Mungkin persenyawaan tu lambat jd.. Masih awal lagi.. Ape pn jage diri elok2.. Jgn bt kerja berat2.. Selagi x period..

3y ago

tq sis.. risau pulak sebab x nmpak kantung.. masa sy scan hrtu 7week5day... doakn sy sis🙏

insyaallah ada rezeki tuh sis 💕 Saya tak check upt tp sakit2 perut ,pergi klinik swasta check cakap kosong tp g Hosp tahu2 dah 6 week.

3y ago

wahh.. bestnya... smoga sy mcm sis jugak..

klau ikutkan kt upt tu msih awal sis.. maybe bru dlm 3-4weeks camtu sbb tu scan xnmpak ap2.. klau dh 8w upt sgt la terang benderang

Sya pun Mcm tu sis awal2..pergi klinik kosong...tunggu bapew hari sis..InsyaAllah ada tu...boleh nmpk dh line tu..

Mcm sy pgi klnik positif tp scan x npk.. Dtg hospital scan bru 6w ikut kn period skrg 10w dah😓 harp ad rzki sy

3y ago

InsyaAllah ada .. klu samar2 dkt pregnant test tu masih awl .. moga diprmudahkn urusan n rezeki awk.. aminn

insyaallah sis semoga ade rezeki tadi sya check pun sama samar2 biar lama2 alhamdulillah terang 🥰

3y ago

happy for u sis.. doakan sy mcm sis juga..🙏